Thermo-Burok

A THERMO-BUROK rendszerrel alacsony energia igényű épületek passzívházak építhetők. A THERMO-BUROK hőszigetelő rendszer egy több éves fejlesztés eredménye.

A fejlesztéshez több szabadalmi oltalom is kapcsolódik.

Technológiai újdonságtartalom:

A BOVIRA Zrt. által gyártott és forgalmazott THERMO-BUROK hőszigetelő rendszer egy teljesen új elemek összessége. Technikailag szabadalmi oltalommal védett elemek is képezik.

 

Műszaki és használati érték:

A rendszer műszaki értéke teljes mértékben megfelel az elvárt műszaki és szakmai tartalomnak.

A rendszer egy prémium kategóriás termék, mely megfelel kategóriájában a legmagasabb elvárásoknak, mind az alapanyag mind a késztermék tekintetében. Alacsony költséggel üzemeltethető ház építésére alkalmas.

 

Minőség és fenntarthatóság

A THERMO-BUROK hőszigetelő rendszerből épített ház minősége és fenntarthatóság teljes egészében megfelel a hatályban lévő minőségi követelményeknek és szabványoknak.

 

Élettartalom

A THERMO-BUROK rendszerrel épített lakóház élettartalma előreláthatólag figyelembe véve a felhasználásra kerülő anyagok jellegzetességeit 100 év de nagy valószínűséggel ennél több is lehet.

 

Szerelő barát technológia:

A THERMO-BUROK szerkezeti összetétele úgy lett kifejlesztve, hogy az lehetővé tegye az egyszerű, gyors, hibátlan kivitelezést. Célunk az volt, hogy minél alacsonyabb legyen a szakipari munka igénye a kivitelezés során.

Thermo-burok házépítés bemutatása képekkel

 További képek az építkezésről (megnyitás)

Energiatakarékosság:

A THERMO-BUROK hőszigetelő rendszerből épített épületek rendeltetése az alacsony energiaigény elérése.

Ezen kívül a gyártásra felhasznált primer energia felhasználás is minimális a rendszer hővisszanyerése végett és a megújuló energia felhasználásával.

 

Esztétikus megjelenési forma:

A rendszert képző termékek formatervezésénél nagy hangsúlyt szenteltünk a funkcionalitás mellett a formák megfelelő felület kialakítására.

Kérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!