Előnyei

A thermo-burok építési rendszer előnyei
Hívjon most
Hőszigetelés

Vastag, 20-35 cm grafitos EPS hőszigetelés a teljes épület körül amely túlteljesíti a jelenlegi és a tervezett Európai Uniós előírásokat is.

Hőtárolás

A beton kiváló hőtárolási tulajdonságokkal rendelkezik ami csökkenti a napi külső hőmérséklet ingadozást. A nagy hőtárolásnak köszönhetően a nyáron napközben az épület csak minimálisan veszi át a külső hőmérsékletet, este pedig visszahűl. Hasonló hőtárolással rendelkeznek a régi, vastag vályogfalú épületek.

Hőhíd mentes

A Thermo-Burok rendszer egyik legfontosabb tulajdonsága, hogy a teljes épületet hőhídmentesen körbeveszi a vastag hőszigetelés. Jó minőségű nyílászárókkal és megfelelő tájolással rendkívül alacsony energiaigényű épületek építhetőek.

Gyors és olcsó kivitelezés

Szerkezetkész állapot akár 3 hét alatt.

Alacsony rezsi

A vastag hőhídmentes szigetelés és a hőtárolás miatt a Thermo-Burok épületeknek minimális az energia szükséglete. A ház szellőzését és a pára szabályozást egy központi szellőzőrendszer biztosítja, amely az elhasznált kivezetett levegő hőjével előmelegíti a bejövő kinti levegőt, ezáltal biztosított a ház folyamatosan friss levegő ellátása minimális energia veszteséggel.